| Forum IRC / IRC 2000 / K:LINE |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Artur Byszko / bajkero |
Posted: 20 Lis 2002 07:03:49
czy przypadkiem ten kanal nie byl tejkniety komus innemu?
Nie. Powstał jakieś dwa miesiące temu, może nawet mniej :P I ja byłem pierwszą osobą na tym kanale. |
| Dariusz Kulinski / TaKeDa |
Posted: 20 Lis 2002 07:34:56
U. Czyli jak?
Jak kazdy zaplakany szczyl, poplacze w kacie i poczeka az k-line zniknie. A jak pujdzie po rozum do glowy to moze napisze maila do admina z --------^^^^ ...zas Ty pojdz do slownika ortograficznego zanim naiszesz nastepny post na tej grupie a ty nauczysz sie ze o bledach takich jak np. ortograficnze wg. netykiety powinno sie informowac prywatnie poprzez e-mail? |
| Juliusz Iwanow |
Posted: 20 Lis 2002 07:51:17
|
| Piotr KUCHARSKI |
Posted: 20 Lis 2002 08:23:01
a ty nauczysz sie ze o bledach takich jak np. ortograficnze wg. netykiety powinno
sie informowac prywatnie poprzez e-mail? E, po co dyskutować z tym trollem? Młody, głupi, przez przypadek tu przypełzł z telefonów -- zostawić go, zdechnie i sobie pójdzie. p. |
| Adam Sawik |
Posted: 20 Lis 2002 17:05:12
[cut]
Lamerstwo w pewnym sensie też można określić jako abuse. a pod co podciągniesz lizanie dupy? |
| Kloc Piotr |
Posted: 21 Lis 2002 15:56:41
Ej, wogóle nie chce mi sie pisać maila. Jeżeli mi któryś IRCOP nie
wytłumaczy tego będzie problem. Ten k-line jest za free. Jaki abuse ? nie było mnie nawet w domu 3 dni. Chce tylko dowód. bo wiem ze ten kline jest za free. nie lubia Cie :) pioklo |
| gorion |
Posted: 21 Lis 2002 19:43:46
<-- gorion rozłączył się z serwerem (Kill line active: abuse
nie lubia Cie :) Bo są pojebani. Nic nie robie/zrobiłem a klinują mi hosty. |
| Daniel Paprocki |
Posted: 22 Lis 2002 00:30:12
Ej, wogóle nie chce mi sie pisać maila. Jeżeli mi któryś IRCOP nie wytłumaczy tego będzie problem. Ten k-line jest za free. Jaki abuse ? nie [cut] Lamerstwo w pewnym sensie też można określić jako abuse. a pod co podciągniesz lizanie dupy? lizanie dupy, czy też prawdę? a pod co podciągniesz własną głupotę? nie oceniaj postępków innych, jeśli tak na prawdę gówno o nich wiesz. |
| futszaK |
Posted: 22 Lis 2002 19:11:54
a ty nauczysz sie ze o bledach takich jak np. ortograficnze wg. netykiety powinno
sie informowac prywatnie poprzez e-mail? wisz Szanowny Kolego, jak sobie dogryzać to wzajemnie |
| futszaK |
Posted: 22 Lis 2002 20:49:44
sie informowac prywatnie poprzez e-mail? E, po co dyskutować z tym trollem? Młody, głupi, przez przypadek tu przypełzł z telefonów -- zostawić go, zdechnie i sobie pójdzie. karmi, a że ludzie są na tyle przekorni że pomimo nielubienia troli je karmią to trole sobie żyją w najlepsze i zawsze ktoś się znajdzie kto je karmi |
| futszaK |
Posted: 22 Lis 2002 20:53:55
To skoro tak Ci? bawi wyzywanie ludzi od lamuchów, najpierw zrób wszystko,
?eby samemu nim nie by?. taka jest natura lamera ze wyzywa innych od lamerow futszaK Uprasza się o nie karmienie troli |
| Dariusz Bilewicz |
Posted: 22 Lis 2002 21:02:33
karmi, a że ludzie są na tyle przekorni że pomimo nielubienia troli je karmią to trole sobie żyją w najlepsze i zawsze ktoś się znajdzie kto je karmi Chcesz zdechnąć z głodu ? Sam sobie krzywde robisz ;) ps. Więcej cię karmił nie będe ;P -- Best regards, Slackware Linux Administrator http://www.slack.pl Registered Linux User # 286029 |
| futszaK |
Posted: 22 Lis 2002 21:37:51
ps. Wi?cej ci? karmi? nie b?de ;P
trole s+AQU- jak bezdomni, zawsze znajdzie si+ARk- kto+AVs- dzi+ARk-ki kt+APM-remu b+ARk-d+AQU- +AXw-y+AQc- sam na w+AUI-asne oczy nie dalej jak w poniedzia+AUI-ek widzia+AUI-em kolesia, kt+APM-ry usiad+AUI- w centrum 50 tysi+ARk-cznego miasteczka i w ci+AQU-gu 1.5 godziny uzbiera+AUI- 30PLN tak si+ARk- nad nim litowali ludzie kt+APM-rzy tyle zarabiaj+AQU- dziennie. szczeg+APMBQg- to tak lekko off-topic, ale niekiedy warto rzuci+AQc- w+AQU-tek psychologiczny +AXw-eby u+AVs-wiadomi+AQc- sobie przyczyne powstawania pewnego rodzaju zjawisk. futszaK Uprasza si+ARk- o nie karmienie troli |
| Krzysztof Zagorski |
Posted: 23 Lis 2002 00:19:10
futszaK Uprasza si+ARk- o nie karmienie troli matko buzka... Content-Type: text/plain; charset=utf-7 Content-Transfer-Encoding: 7bit To wiesz juz o co sie ciebie uprasza? |
| futszaK |
Posted: 23 Lis 2002 06:22:09
futszaK
Uprasza si+ARk- o nie karmienie troli matko buzka... Content-Type: text/plain; charset=utf-7 Content-Transfer-Encoding: 7bit To wiesz juz o co sie ciebie uprasza? powszechnie znana jest opinia jakoby ałtluk nie jest programem do futszaK Uprasza się o nie karmienie troli |
| RanyooSan |
Posted: 23 Lis 2002 13:23:09
Nic nie robie/zrobiłem a klinują mi hosty.
To napisz maila. Skoro nic nie zrobiles, to Ci go zdejma. Jesli nie zdejma, to bedzie oznaczac, ze cos zrobiles. Poczekasz rok i bedziesz mogl dalej kozystac z "klinowanego hosta". p. Maciek :) |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 17:49:17
To napisz maila. Skoro nic nie zrobiles, to Ci go zdejma. Jesli nie
zdejma, to bedzie oznaczac, ze cos zrobiles. Poczekasz rok i bedziesz mogl dalej
kozystac z "klinowanego hosta". To nic nie da, napisałem, pisałem privy itd. To nic nie da, i oni i ja wiemy że k-line jest za free. Żadnego abuse z gorion.org nie było. |
Posted: 23 Lis 2002 18:19:02
To napisz maila. Skoro nic nie zrobiles, to Ci go zdejma. Jesli nie
zdejma, to bedzie oznaczac, ze cos zrobiles. Poczekasz rok i bedziesz mogl dalej kozystac z "klinowanego hosta". To nic nie da, napisałem, pisałem privy itd. To nic nie da, i oni i ja wiemy że k-line jest za free. Żadnego abuse z gorion.org nie było. cos czuje ze to wlasnie ten moment kiedy ktos sie pokaze z logiem ;) |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 19:29:11
cos czuje ze to wlasnie ten moment kiedy ktos sie pokaze z logiem ;)
nie mają żadnego loga, tak jak nie było żadnego abuse. pozatym nie po to płaciłem za gorion.org żeby z niego abusować. miałem jedną sesje, nic pozatym. |
Posted: 23 Lis 2002 20:35:31
cos czuje ze to wlasnie ten moment kiedy ktos sie pokaze z logiem ;)
nie mają żadnego loga, tak jak nie było żadnego abuse. pozatym nie po to płaciłem za gorion.org żeby z niego abusować. miałem jedną sesje, nic pozatym. AFAIK k-line jest na IP, a nie na Twoja cenna domene, zmienisz IP i powinno dzialac :) PS. na Twoim miejscu bym i tak sie cieszyl, w mojej sytuacji takeda.com/.net/.org juz jest zajete :) |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 20:44:01
AFAIK k-line jest na IP, a nie na Twoja cenna domene, zmienisz IP i
powinno dzialac :) Właśnie dostałem msga i najlepsze w tym jest to że wszystkie k-line zostały ściągniete z tytułowego blackhata, zgadnij o którym zapomnieli?! :) Czyli tylko po to ten cały cyrk żeby odciąć mi domenke? PS. na Twoim miejscu bym i tak sie cieszyl, w mojej sytuacji
takeda.com/.net/.org juz jest zajete :) znowu mi założą ;/ ciekawe tylko jaki reason bedzie. [*] paranoja p. |
| Inwazja |
Posted: 23 Lis 2002 20:52:27
znowu mi założą ;/ ciekawe tylko jaki reason bedzie.
[*] paranoja paranoja, wszelkie slowa i czyny Twoje... badz pozdrowiony ;-) pozatym nie gniewaj sie na sens "twojego?!" watku ! -- inwazja |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 21:00:19
|
| Inwazja |
Posted: 23 Lis 2002 21:16:20
No popisałeś sie... coś jeszcze trolowatego masz ?
Masz pieknego "refresza" tej grupy :D Nie bede Tobie wchodzil w droge ... ... bo mi jeszcze (za kare) wlepisz "mandat" na swoim # :D rozumiec nie zawsze znaczy potrafic :( pozdrawiam -- inwazja |
| dinek |
Posted: 23 Lis 2002 21:43:26
Ej, wogóle nie chce mi sie pisać maila. Jeżeli mi któryś IRCOP nie
wytłumaczy tego będzie problem. Ten k-line jest za free. Jaki abuse ? nie było mnie nawet w domu 3 dni. Chce tylko dowód. bo wiem ze ten kline jest za free.
gorion. |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 22:12:32
ircuje z shella :/
Ja kiedyś zrobiłem coś czego żałuje do dziś, wielokrotnie przepraszałem bez skutku. Zaczełem nawet się udzielać, może i narzucać -- k-line za abuse z gorion.org to wynik ;/ Przestaje pisać na pl.irc, msgować. Chce mieć spokój i zwykłą sesje która nie dostanie k-line za nic. Może jeszcze kiedyś będę miał okazje sie pokazać :) paps pl.irc. |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 22:23:24
|
| RanyooSan |
Posted: 23 Lis 2002 22:55:42
k-line jest za free.
Powtarzasz sie. Skoro mowisz prawde, to widocznie IRC operatorzy maja do Ciebie jakies "uprzedzenia" - jesli mozna to tak nazwac. :) Żadnego abuse z gorion.org nie było.
Nikt wiecej nie kozysta z tej domenki na IRC`u? p. Maciek |
| gorion |
Posted: 23 Lis 2002 22:58:54
Nikt wiecej nie kozysta z tej domenki na IRC`u?
Korzystają trzy osoby łącznie ale k-line i tak jest na ip/24 force. Czyli wskazuje to ze ja abusowałem. Zastanawiam sie tylko co takiego zrobiłem. Dobra to już nie istotne ;( |
| Lisu |
Posted: 24 Lis 2002 02:23:06
|
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >> |
IRC 1997 (1287/6819)
IRC 1996 (40/70)
IRC 1998 (1616/9432)
IRC 1999 (2192/18464)
IRC 2000 (2115/16374)
IRC 2001 (1921/26742)
IRC 2002 (1440/22336)
IRC 2003 (896/13189)