| Forum IRC / IRC 1999 / Konta shellowe |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Leszek Foss (LECHU) |
Posted: 13 Gru 2000 06:37:20
hej
chcialbym zalozyc sobie bota na ircu dlatego tez chce zalozyc sobie dwa lub trzy konta shellowe bede wdzieczny za podanie info gdzie takie konta mozna zalozyc i ile taka przyjamnosc kosztuje konto na 15 mb www.okey.pl 10mb 40zł/rok 25/pół roku |
| Piotr Pazoła |
Posted: 13 Gru 2000 08:01:12
chcialbym zalozyc sobie bota na ircu
To jest nielegalne. ;) dlatego tez chce zalozyc sobie dwa lub trzy konta shellowe
man adduser bede wdzieczny za podanie info gdzie takie konta mozna zalozyc i ile taka
przyjamnosc kosztuje Na localhoscie. konto na 15 mb
man quota MSPANC. |
| Renifer |
Posted: 13 Gru 2000 10:29:12
Nie polecam.... |
| Renifer |
Posted: 13 Gru 2000 10:29:12
hej
chcialbym zalozyc sobie bota na ircu dlatego tez chce zalozyc sobie dwa lub trzy konta shellowe bede wdzieczny za podanie info gdzie takie konta mozna zalozyc i ile taka przyjamnosc kosztuje konto na 15 mb Mailnij na priv, przesle spisik :) |
| marco |
Posted: 13 Gru 2000 18:47:56
PP To jest nielegalne. ;) Zalezy od serwera sieci. Na *.irc.pl moze tak gdzie indziej moze nie ;) |
| Piotr Pazoła |
Posted: 13 Gru 2000 19:39:24
PP To jest nielegalne. ;) Zalezy od serwera sieci. Na *.irc.pl moze tak gdzie indziej moze nie Po pierwsze to byl pol-zart, usmieszek na koncu mowi wszystko. :) Poza tym doskonale wiem, jak wyglada ,,tolerancja' takich zabawek na roznych sieciach IRC. To, ze IRCnet ma taka specyfike wymusza jakoby istnienie takiego oprogramowania i jego dluuuga jeszcze egzystencje. Zaraz ktos powie, ze jest wiele kanalow bez botow. Oczywiscie, ze sa. Jednak w mentalnosci IRCnetowcow utarlo sie niestety (glownie tych super poczatkujacych, ktorzy nie wiedza co to unix, shell, eggdrop, a juz chca miec bota), ze bez takiego cuda, ani rusz. |
| TaKeDa |
Posted: 13 Gru 2000 20:28:52
Nie polecam....
TTvN Dlaczego? Pytam jako *potencjalny* klient ww. providera. TTvN -- TTvN P o zdrawiam, TTvN < _ TTvN _,(_) Tomek Te vel Neas TTvN (_) neas(at)post.pl Moze juz k-liny ma, jako ze na grupie byla reklama? :) Pozdrawiam, -----BEGIN PGP SIGNATURE----- Version: PGP 6.5i iQA/AwUBOjfUCARiEROlWOW6EQIj+gCg0Uw6OPsy/Gg1ZOw6aYzQVtaG4wMAniVT Mtgo6hvqmObjjdCbqBZNx4qk =tUIi -----END PGP SIGNATURE----- |
| Renifer |
Posted: 14 Gru 2000 21:38:42
Nie polecam....
Dlaczego? Pytam jako *potencjalny* klient ww. providera.
hmm, dolepiaj chociaz kto napisal poprzedniego posta, domyslilem sie tylko po temacie....chyba to moje "slowa" a wiec to jest tylko moje zdanie, podam przyklady ktore mnie zniechecaja: brak dostepu do crona, zapewne duzo ilosc uzytkownikow ktora za drobna cene kce wstawic egga...ee co tu wiecej mowic... |
| Marcin Michalak |
Posted: 14 Gru 2000 23:06:48
|
| GooS |
Posted: 14 Gru 2000 08:30:09
rrrany... przylazl z pl.regionalne.wroclaw tu... |
| GooS |
Posted: 14 Gru 2000 08:40:16
To jest nielegalne. ;) nie zgode sie |
| Piotr Pazoła |
Posted: 14 Gru 2000 08:52:58
To jest nielegalne. ;) nie zgode sie Jezeli czepiamy sie szczegolow to doslowanie *zakaz* dotyczy lublina. ## - WSZELKIEGO RODZAJU BOTY, KLONY I INNE SAMOISTNIE DZIALLAJACE ## - AUTOMATY SA NA LUBLIN.IRC.PL Z_A_B_R_O_N_I_O_N_E !!! Jednak doskonale wiemy, ze takiego rodzaju oprogramowanie jest malo mile widziane. Gdyby tak nie bylo -- to skad tyle k-line-ow z reasonem botsite, botnet, etc? Zreszta, jak juz napisalem w poscie bedacym odpowiedzia dla marco, byl to pol-zart, odpowiedz na glupawe pytanie, ktore przewija sie tu ostatnio bardzo czesto. Potem pojawiaja sie takie kwiatki, jak np. z #podworko i staraja sie wniesc cos ,,nowego' na grupe. ;/ |
| GooS |
Posted: 15 Gru 2000 10:10:26
To jest nielegalne. ;) nie zgode sie Jezeli czepiamy sie szczegolow to doslowanie *zakaz* dotyczy lublina. ## - WSZELKIEGO RODZAJU BOTY, KLONY I INNE SAMOISTNIE DZIALLAJACE ## - AUTOMATY SA NA LUBLIN.IRC.PL Z_A_B_R_O_N_I_O_N_E !!! to z lublin.irc.pl, na innych sa inne motd, na niektorych serverach zabronione sa wyraznie boty, na innych ogolnie automaty, a na niekotrych jest to tak jak na wroclaw.irc.pl Jednak doskonale wiemy, ze takiego rodzaju oprogramowanie jest malo
mile widziane. Gdyby tak nie bylo -- to skad tyle k-line-ow z reasonem botsite, botnet, etc? reason moze byc byle jaki zgodnie z motd na przyklad wroclaw.irc.pl, jak dla mnie moze byc klin z reasonen "Nie lubie Cie" i nie bedzie dla mnie jakim chce reasonem :) Zreszta, jak juz napisalem w poscie bedacym odpowiedzia dla marco,
byl to pol-zart, odpowiedz na glupawe pytanie, ktore przewija sie tu ostatnio bardzo czesto. Potem pojawiaja sie takie kwiatki, jak
np. z #podworko i staraja sie wniesc cos ,,nowego' na grupe. ;/ zenada panie... |
| Piotr Pazoła |
Posted: 15 Gru 2000 12:03:21
reason moze byc byle jaki zgodnie z motd na przyklad wroclaw.irc.pl, jak
dla mnie moze byc klin z reasonen "Nie lubie Cie" i nie bedzie dla mnie jakim chce reasonem :) Jednak, jezeli daje sie: no ident, botsite, to nie tak ot, bo mi sie zachcialo. ;) Zreszta, jak juz napisalem w poscie bedacym odpowiedzia dla marco,
byl to pol-zart, odpowiedz na glupawe pytanie, ktore przewija sie Nie tylko ja, cala wielka abrbuzeria takze, jednak dla nich to jakas chyba swieta wojna jest. ;/ tu ostatnio bardzo czesto. Potem pojawiaja sie takie kwiatki, jak
np. z #podworko i staraja sie wniesc cos ,,nowego' na grupe. ;/ zenada panie...
Wiem, wiem -- dobrze, ze jest cos takiego jak score. ;) |
| GooS |
Posted: 15 Gru 2000 19:12:05
Jednak, jezeli daje sie: no ident, botsite, to nie tak ot, bo mi sie
zachcialo. ;) zawsze mozna dac ot taie sobie klina, a reason dac "botsite" na przyklad :) Nie tylko ja, cala wielka abrbuzeria takze, jednak dla nich to jakas
chyba swieta wojna jest. ;/ imho to dzieci z bardzo powaznymi problemami natury egzystencjonalnej... tu ostatnio bardzo czesto. Potem pojawiaja sie takie kwiatki, jak
np. z #podworko i staraja sie wniesc cos ,,nowego' na grupe. ;/ zenada panie... Wiem, wiem -- dobrze, ze jest cos takiego jak score. ;) fakt ;) |
| Piotr Pazoła |
Posted: 15 Gru 2000 19:26:12
zawsze mozna dac ot taie sobie klina, a reason dac "botsite" na przyklad
:) Idac dalej, mozna ot tak sobie wylaczyc serwery IRC. ;) Nie tylko ja, cala wielka abrbuzeria takze, jednak dla nich to jakas
chyba swieta wojna jest. ;/ imho to dzieci z bardzo powaznymi problemami natury egzystencjonalnej...
Jednak granica wieku u roznych ludzi, roznie wyglada. ;) |
| GooS |
Posted: 17 Gru 2000 20:08:34
zawsze mozna dac ot taie sobie klina, a reason dac "botsite" na przyklad
Idac dalej, mozna ot tak sobie wylaczyc serwery IRC. ;) hmm, ciekawa kewstia, ale chyba tak ;) oczywiscie inna sprawa sa konsekwencje tego czynu ;) Nie tylko ja, cala wielka abrbuzeria takze, jednak dla nich to jakas
chyba swieta wojna jest. ;/ imho to dzieci z bardzo powaznymi problemami natury egzystencjonalnej... Jednak granica wieku u roznych ludzi, roznie wyglada. ;) tez fakt, i zadziwiajace,z e ludzie sie takimi pierdolami ekscytuja :) |
| Piotr Pazoła |
Posted: 17 Gru 2000 20:30:09
Idac dalej, mozna ot tak sobie wylaczyc serwery IRC. ;)
hmm, ciekawa kewstia, ale chyba tak ;) oczywiscie inna sprawa sa konsekwencje tego czynu ;) Przenieslibysmy sie na localhosty. ;) Jednak granica wieku u roznych ludzi, roznie wyglada. ;)
tez fakt, i zadziwiajace,z e ludzie sie takimi pierdolami ekscytuja :) Rozne motywy kieruja tymi ludzmi. :) Jednak ile mozna... sa naprawde ciekawsze rzeczy, juz nie mowiac o kulturalnym ircowaniu. ;) |
| GooS |
Posted: 17 Gru 2000 21:35:04
Idac dalej, mozna ot tak sobie wylaczyc serwery IRC. ;)
hmm, ciekawa kewstia, ale chyba tak ;) oczywiscie inna sprawa sa konsekwencje tego czynu ;) Przenieslibysmy sie na localhosty. ;) talk? :P Jednak granica wieku u roznych ludzi, roznie wyglada. ;)
tez fakt, i zadziwiajace,z e ludzie sie takimi pierdolami ekscytuja :) Rozne motywy kieruja tymi ludzmi. :) Jednak ile mozna... sa naprawde ciekawsze rzeczy, juz nie mowiac o kulturalnym ircowaniu. ;) i pisania na grupy dyskucyjne ;) |
| Piotr Pazoła |
Posted: 17 Gru 2000 21:41:26
Przenieslibysmy sie na localhosty. ;)
talk? :P Chociazby, lecz mialem na mysli jednak ircd. :) Rozne motywy kieruja tymi ludzmi. :) Jednak ile mozna... sa naprawde
ciekawsze rzeczy, juz nie mowiac o kulturalnym ircowaniu. ;) i pisania na grupy dyskucyjne ;) Dokladnie. ;-) EOT? :) EOT! ; |
| Obcy |
Posted: 10 Sty 2001 20:03:34
|
| kosma |
Posted: 11 Sty 2001 09:34:32
Mam pytanie gzdzie mozna dostac konto shellowe ze screenem
Hmmm. Najlepiej to popytaj znajomych a jak to niewypali to jest kilka servisow ktore oferuja odplatnie taka usluge na free.net.pl civ.pl itd Pozdrawiam. Ola |
| Skoczeq |
Posted: 26 Sty 2001 13:45:44
|
| Wojtek Kaniewski |
Posted: 26 Sty 2001 13:54:29
Zna ktos darmowe konta shellowe z mozliwoscia postawienia bota (chodzi mi
przedewszystkim o szybkie lub w Polsce). tak. [1] |
| Skoczeq |
Posted: 26 Sty 2001 14:31:51
tak. [1]
Jak znasz to moze podasz, co? Skoczeq |
| Wojtek Kaniewski |
Posted: 26 Sty 2001 14:55:16
tak. [1]
Jak znasz to moze podasz, co? podałem -- localhost. (tak, musiałem się popisać i udzielić kompletnie bezużytecznej odpowiedzi.) |
| Skoczeq |
Posted: 26 Sty 2001 16:21:54
podałem -- localhost. (tak, musiałem się popisać i udzielić kompletnie
bezużytecznej odpowiedzi.) Jak nie wiesz to nie pisz. Skoczeq |
| michal |
Posted: 26 Sty 2001 17:42:19
Zna ktos darmowe konta shellowe z mozliwoscia postawienia bota (chodzi mi
http://www.darmowe.konta.shellowe.z.mozliwoscia.postawienia.bota.pl ;) m.a. |
| Skoczeq |
Posted: 26 Sty 2001 16:45:00
dzieki. dobrze z twoim mozgiem jak myslisz, ze o takie odpowiedzi mi chodzilo. lamerze zakichany ty jeden. ta grupa jest zwalona. nikt tu nie odpowiada krotko i tresciwie. tylko sami lamerzy. Skoczeq |
| Archie |
Posted: 26 Sty 2001 20:10:30
http://www.darmowe.konta.shellowe.
z.mozliwoscia.postawienia.bota.pl dzieki. dobrze z twoim mozgiem jak myslisz, ze o takie odpowiedzi mi chodzilo. lamerze zakichany ty jeden. ta grupa jest
zwalona. nikt tu nie odpowiada krotko i tresciwie. tylko sami lamerzy.
Skoczeq Lamer to ty jestes pajacu. Darmowych kont z mozliwoscia postawienia bota nie ma ! To by sparalizowalo siec IRC. Jak potrzebujesz shella, to sprobuj go sobie zalatwic za pomoca roznych kontaktow, a nie jakies darmowe. Kol. Wojtek Kaniewski ma racje, jedyne darmowe konto z mozliwoscia postawienia bota to localhost, ew. 127.0.0.1. A co do odpowiedzi kol. michala: ROFTL :) Bez pozdroffek. Archie |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
IRC 1997 (1287/6819)
IRC 1996 (40/70)
IRC 1998 (1616/9432)
IRC 1999 (2192/18464)
IRC 2000 (2115/16374)
IRC 2001 (1921/26742)
IRC 2002 (1440/22336)
IRC 2003 (896/13189)
IRC 2004 (537/7284)
IRC 2005 (116/2483)
IRC 2006 (86/1113)