| Forum IRC / IRC 1998 / Split |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Taken Takenowski |
Posted: 31 Gru 2000 16:49:02
|
| Kwaśniak |
Posted: 31 Gru 2000 17:05:03
Czy ktos wie co sie dzieje ? czyzby hub.irc.pl polecial ? czy ogolnie
krakow lezy ?? bo hub.irc.pl i krakow.irc.pl sa w krakowie moze wie kiedy t osie
skonczy ? Witam :} Dzisiaj to napewno juz nic nie bedzie - wiadomo Sylwester, wszyscy chleją do oporu... Jutro bedą zdychać..., pojutrze niedziela, więc będzie poprawka ;P no a w poniedziałek jak wytrzeźwieją to będą naprawiać... Nie no ale tak bez kitu, to zwariować można normalnie.... I jeszcze do tego Lublin nie działa... (chociaż na pingi odpowiada) jak włączą to dopiero będzie mexyk... Ja już normalnie wymiękam.... -- Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku :))))))) Kwaśniak |
| Taken Takenowski |
Posted: 31 Gru 2000 17:45:15
Czy ktos wie co sie dzieje ? czyzby hub.irc.pl polecial ? czy ogolnie krakow lezy ?? bo hub.irc.pl i krakow.irc.pl sa w krakowie moze wie kiedy t osie skonczy ?
Witam :} Dzisiaj to napewno juz nic nie bedzie - wiadomo Sylwester, wszyscy chleją do oporu...
Jutro bedą zdychać..., pojutrze niedziela, więc będzie poprawka ;P no a w poniedziałek jak wytrzeźwieją to będą naprawiać... Beeth i picie ;) zartujesz jego od komputera nie oderwiesz :) pewnie ktos dal mu kase na cos do kompa beeth zrobil squita wszystkich serwerow i sa takie posty jak Pana Macieja Zórawia "I kto mowil ze split nie jest cool" ze chwali sie ze zrobil takeovera fajnych kanalow.. przydalo by sie aby kazdy komu zrobili takeovera wyslal loga do beetha i Ciekawe co by bylo wtedy juz wtedy z postwo "zrobilem takeovera" byly by "zrobili mi takeovera co teraz?" albo "Beeth blagam zdejmij k-linie to nie moje boty" albo cos takiego... Bleh... Nie no ale tak bez kitu, to zwariować można normalnie....
Ja juz zwariowalem siedze 5 sesjami i na kazdym co innego :P IRCopi testuja czy jestesmy przygotowani na wejscie w 21 wiek ;) I jeszcze do tego Lublin nie działa... (chociaż na pingi odpowiada) jak
włączą to dopiero będzie mexyk... Taaa same takeovery :) w razie czego beeth bedzie mial skrzynke pocztowa zapchana albo juz zrobil linka do /dev/null Ja już normalnie wymiękam....
Nie Tylko TY :P -- Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku :))))))) Na wzajem ale ja niestety siedze calego sylwka przy kompie :< Kwaśniak
Taken. |
| RS |
Posted: 31 Gru 2000 18:15:11
Dzisiaj to napewno juz nic nie bedzie - wiadomo Sylwester, wszyscy chleją
do oporu...
Jutro bedą zdychać..., pojutrze niedziela, więc będzie poprawka ;P no a w poniedziałek jak wytrzeźwieją to będą naprawiać... A ja tak bardzo chcialem zobaczyc jeszcze w tym tysiaclesiu jakikolwiek netjoin ... :((( -- Rafał Szczupak |
| RS |
Posted: 31 Gru 2000 18:17:44
|
| Tomek Te vel Neas |
Posted: 31 Gru 2000 18:19:40
(...) Jutro bedą zdychać..., pojutrze niedziela, (...)
^^^^^^^^ A ja zawsze sądziłem, że niedziela jest po sobocie, poniedziałek po niedzieli a wtorek po poniedziałku. Czyżbym się mylił? ;))) -- o _ _ _ _ < _ | ||_| _||_ _,(_) | ||_ |_| _| (_) n e a s |
| RS |
Posted: 31 Gru 2000 18:29:18
Dzisiaj to napewno juz nic nie bedzie - wiadomo Sylwester, wszyscy chleją
do oporu... Zgadza sie, w *Niedziele* zdarza sie ludziom wypic male co nieco. Jutro bedą zdychać...,
Jak ktos wypije w niedziele, to zwykle w *poniedzialek* zdycha. pojutrze niedziela, więc będzie poprawka ;P no a w
I dalej wszystko sie zgadza. Tak popili, ze pomylili wtorek z niedziela i nie poszli do pracy. poniedziałek jak wytrzeźwieją to będą naprawiać...
Ten poniedzialek okaze sie nie wiadomo skad byc sroda. 2 dni nieobecnosci w pracy. Horror. Wszystko przez tego Sylwestra. Dobrze ze nie wypada w niedziele, bo by sie wszystko juz pochrzanilo. ; -- Rafał Szczupak |
| Tomek Te vel Neas |
Posted: 31 Gru 2000 18:36:06
Ten poniedzialek okaze sie nie wiadomo skad byc sroda. 2 dni nieobecnosci
w pracy. Horror. Wszystko przez tego Sylwestra. Dobrze ze nie wypada w
niedziele, bo by sie wszystko juz pochrzanilo. Nooo, jakby Sylwester w tym roku był w niedziele to by dooopiero byyyło. :) Neas. |
| Taken Takenowski |
Posted: 31 Gru 2000 18:36:47
do
oporu... Jutro bedą zdychać..., pojutrze niedziela, więc będzie poprawka ;P no a w poniedziałek jak wytrzeźwieją to będą naprawiać...
A ja tak bardzo chcialem zobaczyc jeszcze w tym tysiaclesiu jakikolwiek netjoin ... :((( No to wejdz na jakis zachodni serwer ;) tam caly czas sie cos wali split netjoin split netjoin :) wiec mozesz zobaczyc :PPP --
Rafał Szczupak Taken |
| Inwazja |
Posted: 31 Gru 2000 18:41:36
Ten poniedzialek okaze sie nie wiadomo skad byc sroda. 2 dni nieobecnosci
w pracy. Horror. Wszystko przez tego Sylwestra. Dobrze ze nie wypada w
niedziele, bo by sie wszystko juz pochrzanilo. ; ;-) co by ten nowy rok przyniosl "koniec splita" nawet jak by to mialo byc w sobote po poniedzialku :) wszystkim udanej *nocy* --------------- Inwazja -------------------- |
| pkmb |
Posted: 31 Gru 2000 20:17:20
No to wejdz na jakis zachodni serwer ;) tam caly czas sie cos wali split
netjoin split netjoin :) wiec mozesz zobaczyc :PPP Probuje dostac sie na jakikolwiek zagraniczny serwer Ircnetu i zaden mnie nie wpuszcza (tudziez dostaje conn timed out) :(. A musze wprost dostac sie dzis na jeden miedzynarodowy kanal. Zna ktos jakis "wpuszczajacy" serwer? Marcin B. |
| Tomek Te vel Neas |
Posted: 31 Gru 2000 21:40:27
Ja się próbuje połączyć od 15 minut i nic. :/
Udało się przy 98 próbie. Po godzinie i 35 minutach. ;))) Neas. |
| Taken Takenowski |
Posted: 31 Gru 2000 23:40:47
Ja się próbuje połączyć od 15 minut i nic. :/
Udało się przy 98 próbie. Po godzinie i 35 minutach. ;))) Neas. Gratuluje ale ja mam cos Ciekawszego po wejsciu na irca moje boty rowno o godzinie 24:00 wszystkie wypadly nie mowie o 2-3 lecz o 30.. 30 botof po prostu wypadlo EOF from.... czyz to nie Ciekawe :) ? |
| Tomek Te vel Neas |
Posted: 1 Sty 2001 00:06:02
Gratuluje ale ja mam cos Ciekawszego po wejsciu na irca moje boty rowno o
godzinie 24:00 wszystkie wypadly nie mowie o 2-3 lecz o 30.. 30 botof po prostu wypadlo EOF from.... czyz to nie Ciekawe :) ? Może Millenium Bug? W końcu dopiero teraz jest nowe milenium. ;))) Neas. |
| TaKeDa |
Posted: 1 Sty 2001 01:28:25
Gratuluje ale ja mam cos Ciekawszego po wejsciu na irca moje boty rowno o
godzinie 24:00 wszystkie wypadly nie mowie o 2-3 lecz o 30.. 30 botof po prostu wypadlo EOF from.... czyz to nie Ciekawe :) ? TTvN Może Millenium Bug? W końcu dopiero teraz jest nowe milenium. ;))) Boty tez jakos chcialy przywitac nowe tysiaclecie ;) |
| Taken Takenowski |
Posted: 1 Sty 2001 12:32:03
godzinie 24:00 wszystkie wypadly nie mowie o 2-3 lecz o 30.. 30 botof
po prostu wypadlo EOF from.... czyz to nie Ciekawe :) ?
TTvN Może Millenium Bug? W końcu dopiero teraz jest nowe milenium. ;))) Boty tez jakos chcialy przywitac nowe tysiaclecie ;) Poszly pic szampana ??? - to chyba teraz maja Kaca ;) choc chyba nie bo nadal ich nie ma a w logach tylko ping timeout i nic wiecej :))) heheh czyzby cos wiekszego padlo ? ze wszystkiego serwery sa rozlaczone a moje boty nie wchodza tylko caly czas maja ping timeout ? Wie ktos na ten temat cos bo to dziwne :)) --
Pozdrawiam, There cannot be a crisis today; my schedule is already full. Pozdrawiam Taken |
| Kwaśniak |
Posted: 1 Sty 2001 13:54:18
|
| Taken Takenowski |
Posted: 1 Sty 2001 16:44:45
HEHEHE
no tak... nic nie pilem przed wyslaniem poprzedniego postu a dni mi sie pochrzanily :}}}}}} Dopiero teraz sie zorientowalem... Hmm a moze piles cos ? i teraz tez sie dopiero zorientowales ;) bo Ci sie pochrzanilo ;) Pozdrawiam
Kwaśniak Pozdroffka Taken. |
| Milosz "PaPciO" Dabrowski |
Posted: 1 Sty 2001 18:50:49
krakow lezy ?? bo hub.irc.pl i krakow.irc.pl sa w krakowie moze wie kiedy t osie
skonczy ? Wkrotce : Heh, a lagi w glowie sa najgorsze ;( p. PaPciO |
| Tomek Te vel Neas |
Posted: 1 Sty 2001 19:00:29
Wkrotce :
Skąd wiesz? ;) Neas. |
| Milosz "PaPciO" Dabrowski |
Posted: 1 Sty 2001 19:07:52
Wkrotce :
Skąd wiesz? ;) Popatrzalem w magiczna kule :)) p. PaPciO |
| trashcan man |
Posted: 1 Sty 2001 21:47:39
(...) Jutro bedą zdychać..., pojutrze niedziela, (...)
^^^^^^^^ A ja zawsze sądziłem, że niedziela jest po sobocie, poniedziałek po niedzieli a wtorek po poniedziałku. Czyżbym się mylił? ;))) tak. zachodzi tu zjawisko ugiecia czasoprzestrzeni na czasteczkach alkoholu, to samo, ktore powoduje zaburzenia toru lotu fotonow wokol osoby z wysokim stezeniem w.w. odczynnika we krwi, powodujac ciekawe efekty wizualne jak falowanie itp, oraz zmiany aktywnosci chemicznej tlenu i dwutlenku wegla prowadzace do zaburzen pracy ukladu pokarmowego. |
| Sławomir Mroczek |
Posted: 2 Sty 2001 08:16:20
co by ten nowy rok przyniosl "koniec splita" nawet jak by to mialo byc w sobote po poniedzialku :) Sure. Poczekamy az Beeth walnie klina na wszystko na polskich serwerach, polaczy nas ze swiatem. Juz slysze te jeki, ze znowu komus kanal wyparowal :) |
| Sławomir Mroczek |
Posted: 2 Sty 2001 08:57:06
Sure. Poczekamy az Beeth walnie klina na wszystko na polskich serwerach,
polaczy nas ze swiatem. Juz slysze te jeki, ze znowu komus kanal wyparowal :) A jednak nie :) Obylo sie bez drastycznych metod. |
| ajes |
Posted: 2 Sty 2001 09:26:45
skonczy ? Juz sie skonczyl.. Chyba o 10:00. -- ___________________________________________________ Szymczak Artur [Registered Linux User #183722] =--= Nobody should ever have to solve a problem twice. <=--= |
| Mariusz Wozniak |
Posted: 2 Sty 2001 10:45:59
Sure. Poczekamy az Beeth walnie klina na wszystko na polskich serwerach,
polaczy nas ze swiatem. Juz slysze te jeki, ze znowu komus kanal wyparowal :) A jednak nie :) Obylo sie bez drastycznych metod.
Za to jest baaardzo fajny desynch z zachodem. Xanth |
| DooMiniK |
Posted: 1 Sty 2001 21:38:32
Boty tez jakos chcialy przywitac nowe tysiaclecie ;)
Poszly pic szampana ??? - to chyba teraz maja Kaca ;) choc chyba nie bo nadal ich nie ma a w logach tylko ping timeout i nic wiecej :))) heheh czyzby cos wiekszego padlo ? ze wszystkiego serwery sa rozlaczone a moje boty nie wchodza tylko caly czas maja ping timeout ? Wie ktos na ten temat cos bo to dziwne :)) Heh- Beeth znalazł metodę na pozbycie się botów z irca ;)) pozdrawiam, -- DooMiniK (bachus) |
| Sławomir Mroczek |
Posted: 2 Sty 2001 14:37:27
Hehehhe masz slabe informacje mam Voida z 2 reki ;) i zawsze najnowszego wiec sadze ze jest a nawet jestem pewny ze jest 3.0 i 3.1 :)) ale nie dostepna jak wczesniejsze wersje :))) < Na poczatku :P Hehehe... i co? Taki piekny ten Void3? Co oni tam zmienili? Logo startowe i pare linijek w tclce? Aaaa.. przepraszam... "Poprawiono" kodowanie userlisty, ktorej rozmiar spokojnie konkuruje z binarka, pakuje sie z ratiem 0.1 a jej rozkodowanie wciaz nie nastrecza trudnosci uczniowi podstawowki? Nie... wole swoje wynalazki. A poza tym... Kradniesz pan :P |
| Krzysztof Koziarek |
Posted: 2 Sty 2001 15:25:45
Nie mozna ukrasc voida, poniewaz oparty jest na eggdropie, ktory korzysta z licencji GNU - czyli jest calkowicie darmowy. Tym samym void podlega licencji GNU. |
| Mariusz Wozniak |
Posted: 2 Sty 2001 15:41:35
|
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
IRC 1997 (1287/6819)
IRC 1996 (40/70)
IRC 1998 (1616/9432)
IRC 1999 (2192/18464)
IRC 2000 (2115/16374)
IRC 2001 (1921/26742)
IRC 2002 (1440/22336)
IRC 2003 (896/13189)