| Forum IRC / IRC 1998 / Beeth |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Artur Żminkowski |
Posted: 17 Lis 1999 11:52:37
hmmmmmmmmmmm
gdzie tego pana można znalesc bo mam z nim co nieco do wyjaśnia ?!?!?!?! To zalezy czy chcesz tego pana nastukac, czy tez przyniesc mu kwiatki. ;-) p. Dyziu, a my co chcielismy? :) Zminek |
| Easy_R |
Posted: 17 Lis 1999 12:07:34
To zalezy czy chcesz tego pana nastukac, czy tez przyniesc mu kwiatki. ;-)
Dyziu, a my co chcielismy? :) Kwiatkow nie mieliscie, wiec chyba to pierwsze :)))) Pozdrawiam Easy_R |
| Marek Piotr Stolarski |
Posted: 17 Lis 1999 12:19:39
Dyziu, a my co chcielismy? :) Nie, no my chcieslismy porozmawiac... : I dlatego pewnie do nas nie wyszedl. : p. ---------------------------- ---------------------------- |
| Marek Piotr Stolarski |
Posted: 17 Lis 1999 12:21:20
Dyziu, a my co chcielismy? :) Kwiatkow nie mieliscie, wiec chyba to pierwsze :)))) A kto Ci powiedzial, ze nie mielismy kwiatkow? : Poza tym kwiatkow nie potrzebowalismy. Mielismy karetki. Btw. Nie oddamy karetek. : p. ---------------------------- ---------------------------- |
| JohnyB |
Posted: 18 Lis 1999 14:57:17
Dyziu, a my co chcielismy? :) Nie, no my chcieslismy porozmawiac... : I dlatego pewnie do nas nie wyszedl. : p. ---------------------------- ---------------------------- |
| cyc |
Posted: 19 Lis 1999 15:23:47
hmmmmmmmmmmm
gdzie tego pana można znalesc bo mam z nim co nieco do wyjaśnia ?!?!?!?! Prawde mowiac ja tez tego Pana poszukuje bo ta zabawa zaczyna mnie juz nudzic co on w nia gra !!! cyc ! |
| Cookie |
Posted: 21 Lis 1999 15:26:21
musze wyjaśnić pewna sprawę (k-line)
mam przez kogoś i 30 osób cierpi przez 1 osobę w sieci na IRCnecie jest feudalizm, nie wiedziales ? :)))) nie jest to zabawne w momencie, gdy wsrod tych 30 osob znajduja sie ludzie z ktorymi zwyklo sie "przegadywac" via msg dlugie godziny... czasem IRC byl jedyna mozliwoscia kontaktu z nimi... pozostaja co prawda serwery zachodnie, ale komu sie chce rozmawiac, gdy lag przekracza kilkadziesiat sekund... te trzydziesci-pare osob, to w wiekszosci niegrozna dzieciarnia, ktora jednak zdazyla sie na tyle zadomowic na ircu, ze ich brak jest wyraznie odczuwalny na niektorych kanalach... inna sprawa jest to, ze k-line dla aviko jest po prostu debilnym posunieciem swiadczacym o malej wyobrazni i braku myslenia perspektywicznego,.. to wspaniala pozywka dla nastrojow antybeethowych, ktore niewatpliwie kwitna obecnie w tej grupce ludzi, nic dziwnego, ze przybywa dzieciakow dla ktorych wielka radoscia jest pokrzyczec sobie "beeth to ch**"... a kol. aviko i tak sobie wchodzi na irc z kont na uniwerku, czy polibudzie... |
| JohnyB |
Posted: 22 Lis 1999 18:37:31
musze wyjaśnić pewna sprawę (k-line)
mam przez kogoś i 30 osób cierpi przez 1 osobę w sieci na IRCnecie jest feudalizm, nie wiedziales ? :)))) nie jest to zabawne w momencie, gdy wsrod tych 30 osob znajduja sie ludzie z ktorymi zwyklo sie "przegadywac" via msg dlugie godziny... czasem IRC byl jedyna mozliwoscia kontaktu z nimi... pozostaja co prawda serwery zachodnie, ale komu sie chce rozmawiac, gdy lag przekracza kilkadziesiat sekund... te trzydziesci-pare osob, to w wiekszosci niegrozna dzieciarnia, ktora jednak zdazyla sie na tyle zadomowic na ircu, ze ich brak jest wyraznie odczuwalny na niektorych kanalach... inna sprawa jest to, ze k-line dla aviko jest po prostu debilnym posunieciem swiadczacym o malej wyobrazni i braku myslenia perspektywicznego,.. to wspaniala pozywka dla nastrojow antybeethowych, ktore niewatpliwie kwitna obecnie w tej grupce ludzi, nic dziwnego, ze przybywa dzieciakow dla ktorych wielka radoscia jest pokrzyczec sobie "beeth to ch**"... a kol. aviko i tak sobie wchodzi na irc z kont na uniwerku, czy polibudzie... -- Cookie |
| Slavio |
Posted: 23 Lis 1999 09:26:27
Cookie ma racjeeee aviko ma tyle kont ze cho cho i a all w dupie a k-line to mu wisi a cala sieć za niego cierpiiiiiiiiii A moze wlasnie o to chodzi? Skoro macie takiego abusera w sieci to moze czas pomyslec o dobru calej sieci i wykluczyc z niej jedna czarna owce? Think it over... :)))) |
| ASERAN |
Posted: 6 Mar 2000 15:52:52
|
| PAWO |
Posted: 7 Mar 2000 05:36:51
|
| Easy[R] |
Posted: 7 Mar 2000 07:03:17
jak w temacie , tylko powiedzcie mi kto to jest ??????? Beeth to coord polskiego IRCnetu. Izir |
| Lukasz |
Posted: 8 Mar 2000 23:09:30
jak w temacie , tylko powiedzcie mi kto to jest ???????
-- ^***************************************^ ASERAN<<<<< ** irc : #linuxpl , #impreska ; nick:aseran ** ** Icq uin : 30833774 ** ** Registered linux user #166397 ** ^***************************************^ |
| JoFiK |
Posted: 15 Maj 2000 06:52:28
|
| Piotr Majka |
Posted: 15 Maj 2000 11:12:32
A pan P.K dziala dalej. Z niewiadomej przyczyny zalozyl k-line na webbernet
i stealth. No wiec jest wypas, jest to pewnie jego reakcja na te posty.... Słuchaj - będziesz tu tak biadolił to pozbędzięsz się domeny mikro.siec.pl i na tym się skończą Twoje nieustane skargi. |
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 09:10:03
|
| Grzegorz Krolikowski |
Posted: 19 Paź 2000 09:52:22
*** Connecting to port 6667 of server poznan.irc.pl
*** You are not connected to a server. Use /SERVER to connect. nie widzę pointy. :/ |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 10:46:55
No comments
No pewnie ze no comments, tylko zasmiecanie grupy. pozdrawiam -- * Rafał Szczupak |
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 10:56:23
Hmm czy teraz nastala nowa moda, ze kazdy debil bedzie sie chwalil ze
dostal K: ??? Bo na to wyglada, nie wiem czy ktos probuje robic z tego sensacje,
czy jakie sa jego zamierzenia, ale ta K: nie wyglada na najnowsza, wiec albo sie ktos obudzil bo 3-miesiecznym letargu, albo moze traktuje to jako
zaszczyt, ktorym sie trzeba pochwalic i to nie tylko znajomym, bo po co... lepiej walnac na grupe, niech wszyscy widza jacy to oni sa "abuserzy" :p No comments No pewnie ze no comments, tylko zasmiecanie grupy. Jasne,ze zaszczyt;P Zasmiecanie? Ja tu widze same smieci ... Ta grupa juz dawno stracila jakiekolwiek zasady i tematyke, wiec czemu sie nie dolaczyc?; Siedzicie tu tylko i czatujecie, az trafi sie ktos kogo mozna "zgnebic" i macie fajny ubaw z tego no i oczywiscie kupe "smieci" przez to;-) Daje wam powod do czepiania sie i wyzycia, nie cieszycie sie?:-) Mala |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 11:06:27
Jasne,ze zaszczyt;P
Heh... Zasmiecanie? Ja tu widze same smieci ...
Dzieki Tobie jest ich znow wiecej :p Ta grupa juz dawno stracila jakiekolwiek zasady i tematyke [...]
Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje :p Daje wam powod do czepiania sie i wyzycia, nie cieszycie sie?:-)
Nie. Pozdrawiam :)) -- * Rafał Szczupak |
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 11:03:37
Heh...
Ciesze sie, ze poprawilam Ci humor;) Zasmiecanie? Ja tu widze same smieci ...
Dzieki Tobie jest ich znow wiecej :p Dzieki Tobie jest ich jeszcze wiecej;P Ta grupa juz dawno stracila jakiekolwiek zasady i tematyke [...]
Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje :p To po co ta grupa? Daje wam powod do czepiania sie i wyzycia, nie cieszycie sie?:-)
Nie. A na poczatku sprawiales wrazenie zadowolonego;P Mala |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 11:17:40
Ciesze sie, ze poprawilam Ci humor;)
No buzia mi sie od ucha do ucha ten tego : Dzieki Tobie jest ich jeszcze wiecej;P
A dzieki Tobie jeszcz wiecej .... To po co ta grupa?
Moje kompetencje sa niewystarczalne aby udzielic odpowiedzi na to pytanie :p A na poczatku sprawiales wrazenie zadowolonego;P
Na poczatku byl chaos ... Pozdrawiam :)) P.S. Ciekawe jak dlugo tak mozna ;p -- * Rafał Szczupak |
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 11:17:00
Ciesze sie, ze poprawilam Ci humor;)
No buzia mi sie od ucha do ucha ten tego : Uwazaj zeby Ci tam nic nie wpadlo;P Dzieki Tobie jest ich jeszcze wiecej;P
A dzieki Tobie jeszcz wiecej .... i vice versa;-) To po co ta grupa?
Moje kompetencje sa niewystarczalne aby udzielic odpowiedzi na to pytanie :p Tak myslalam; A na poczatku sprawiales wrazenie zadowolonego;P
Na poczatku byl chaos ... chaos i Ty... P.S. Ciekawe jak dlugo tak mozna ;p
To zalezy jak bardzo uparty jestes;P Pozdrawiam;-)) Mala |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 11:27:02
Uwazaj zeby Ci tam nic nie wpadlo;P
Bede uwazal ! Tak myslalam;
Nad tym nie trzeba sie zastanawiac, to widac : To zalezy jak bardzo uparty jestes;P
Oj bardzo :) Pozrawiam :) -- * Rafał Szczupak |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 11:30:49
|
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 11:26:15
To zalezy jak bardzo uparty jestes;P
Oj bardzo :) Jak osiol?:P Pozrawiam :)
Pozdrawiam;-) Mala |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 11:36:55
Jak osiol?:P
Dobra - przesadzilem - az tak uparty to nie jestem :p -- * Rafał Szczupak |
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 11:29:29
Hmm a tak BTW to topic byl "Beeth", teraz juz zupelnie nie ma o nim mowy,
za 15 postow dyskusja bedzie dotyczyla linkowania wegierskich serwerow
ircowych poprzez satelity z Marsem, za ok 30 postow podejmie ktos temat
zanieczyszczenia wody (sic!) w Suchej Beskidzkiej, a skonczy sie na tym ze ktos poda przepis na ciasto ze sledziami i wyjdzie z tego jedna wielka klotnia, a ostatni post bedzie wygladal nastepujaco: "ssij" :p Pozdrawiam :)) A myslalam, ze `Na kolana i do rozpora` to teraz takie `slynne`; I nie baw sie we wrozke bo to Ci nie wychodzi zbytnio; Pomoge Ci i ominiemy te 15 postwo i powiem "ssij":P Ten mial byc ostatni?:P Wiec chyba skonczylismy;P Pozdrawiam Mala |
| RS |
Posted: 19 Paź 2000 11:49:18
A myslalam, ze `Na kolana i do rozpora` to teraz takie `slynne`;
Kazdy ma jakies slabosci ... I nie baw sie we wrozke bo to Ci nie wychodzi zbytnio;
Dobra przyznaje sie, mialem trudne dziecinstwo, nie mialem zabawek, rodzice nie mieli na chleb i dlatego teraz nic mi nie wychodzi ... nawet przewidywanie przyszlosci :p ale Ty napewno radzisz sobie z tym lepiej :P Pomoge Ci i ominiemy te 15 postwo i powiem "ssij":P
Nie umiem, nie potrafie, nigdy tego nie robilem (nie powiem ze nie lubie bo to zaprzeczy poprzedniemu) :p Wiec chyba skonczylismy;P
A cos wogle zaczelismy ? BTW: widze ze rzucane zostaja coraz bardziej ostre inwektywy, wiec ja tez proponuje EOT. P.S. Jaki moral z tej bajki ? Nie udzielaj sie, bo zostaniesz nazwany oslem, dlugo myslaca wredota, nieudolna wrozka i zaproszony do wspolnej zabawy pod haslem "Na kolana i do rozpora" (hmm do mnie nikt tak nigdy nie mowil, widac ze masz w tym wzgledzie wieksze doswiadczenie - coz mlody jestem jeszcze :PP) Pozdrawiam :) -- * Rafał Szczupak Pozdrawiam
Mala |
| Mala |
Posted: 19 Paź 2000 11:52:18
Dobra przyznaje sie, mialem trudne dziecinstwo, nie mialem zabawek,
rodzice nie mieli na chleb i dlatego teraz nic mi nie wychodzi ... nawet
przewidywanie przyszlosci :p ale Ty napewno radzisz sobie z tym lepiej :P Nie i dlatego nie biore sie za to; Pomoge Ci i ominiemy te 15 postwo i powiem "ssij":P
Nie umiem, nie potrafie, nigdy tego nie robilem (nie powiem ze nie lubie
bo to zaprzeczy poprzedniemu) :p
Zawsze musi byc ten pierwszy raz;P Wiec chyba skonczylismy;P
A cos wogle zaczelismy ? BTW: widze ze rzucane zostaja coraz bardziej ostre inwektywy, wiec ja tez proponuje EOT.
Chociaz raz zgodze sie z Toba;-) P.S. Jaki moral z tej bajki ? Nie udzielaj sie, bo zostaniesz nazwany
oslem, Nazwalam Cie oslem? To bylo tylko pytanie ale skoro nie odrozniasz pytania od stwierdzenia to ja juz na to nic nie poradze; dlugo myslaca wredota,
Nazwalam Cie `dlugo myslaca wredota`?:-)) Przeczytaj sobie poprzednie posty i pokaz mi taki, w ktorym momencie powiedzialam, ze jestes `dlugo myslaca wredota`; nieudolna wrozka i zaproszony do wspolnej zabawy podm haslem "Na kolana i do rozpora" Znowu nadinterpretujesz; Gdzie bylo zaproszenie, moze bys chcial i dlatego nieudolnie czytasz?:P (hmm do mnie nikt tak nigdy nie mowil, widac ze masz w tym wzgledzie wieksze doswiadczenie - coz mlody jestem jeszcze:PP) Doswiadczenie hm? Jezeli szukasz nauczycielki to zly adres;P Pozdrawiam :)
Pozdrawiam;-) Mala |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >> |
IRC 1997 (1287/6819)
IRC 1996 (40/70)
IRC 1998 (1616/9432)
IRC 1999 (2192/18464)
IRC 2000 (2115/16374)
IRC 2001 (1921/26742)
IRC 2002 (1440/22336)
IRC 2003 (896/13189)
IRC 2004 (537/7284)
IRC 2005 (116/2483)